SAMENWERKEN VOOR HET BESTE RESULTAAT

Volg ons meest actuele nieuws op Linkedln!

MAKOR

De vlakke lijn specialist met een ruim scala aan standaard machines die elke keer weer een oplossing bieding voor uw lakproces vraag. Vacuüm coater, rollercoater, zijkantlakroller, zijkant vacuümsmelt techniek enz enz. even een paar processen waar meer dan 15.000 klanten tevreden over zijn. Vlakke spuitautomaten voor de panelen en deuren. Glaslatten en plinten. Interieur panelen en keukens. High Gloss systemen volledig stofvrij. Diverse robot systemen voor een werkelijk subliem resultaat.

Makor de finishing specialist

CML

CML de hangende lijn specialist op het gebied van robot spuiten. Ook wel de dansende robot genoemd. Deze robot is toepasbaar in de kozijnen en meubel industrie, oftewel samen gestelde elementen of objecten. Deze speciale robot is voorzien van een kop om in zeer kleine openingen toch automatisch te kunnen spuiten. Bij zware belasting qua oppervlakte bestaat er de mogelijkheid om met 2 pistolen tegelijk te spuiten. Een zeer sterk punt is dat deze robot op een slede ook wel op track kan spuiten zodat grotere objecten ook te spuiten zijn.

Ook de toepasbaarheid in de poedercoat industrie, voor het poederen van objecten.

BELMEKO

Belmeko is met meer dan 30 jaar ervaring dé specialist in lakinstallaties. Belmeko is fabrikant van spuitcabines, droogcabines, industriële ovens, sproeitunnels, dompelbaden en totaaloplossingen op maat; dit voor zowel poederlak als natlak. Als familiebedrijf is Belmeko gevestigd in Oostkamp waar het een ultra-moderne productieatelier heeft. Zo is zij ondertussen uitgegroeid tot één van de belangrijkste fabrikanten van lakinstallaties.

 De specialist in lakinstallaties

SCHUBERT