AUTOMATISERING
VOOR ELKE INDUSTRIE 

Volg ons meest actuele nieuws op Linkedln!

AUTOMATISERING

Voor elke Industrie gaan wij de uitdaging aan om de beste automatisering voor u te ontwerpen en uitvoeren. Van kleine tot grote projecten op maat gemaakt, LTIBV weet de juiste oplossing.

SPUITROBOTS

Spuitrobots voor de industrie worden gebruikt voor uiteen lopende doeleinden. Onderdelen voor de trappenindustrie, ramen en kozijnen industrie, boegdelen, plinten, meubels, tuinafscheidingen, maar ook hoogwaardige onderdelen voor de scheepsvaart. Steeds meer en meer worden deze werken door een Robot uitgevoerd. Ook hierin heeft LTIBV de juiste partners.

RUIMTE VERWARMING

Bij diverse processen wordt de afzuig lucht uit de hal afgevoerd. Door de onderdruk wordt er lucht uit de omgeving aangezogen. Deze lucht is vaak voorzien van stof.

Bij kwalitatief hoge lak of poederprocessen is het verstandig de lucht toe te voeren via een ruimte verwarming.

Deze verwarmings unit zorgt dat er altijd een lichte overdruk in uw spuiterij is. Tevens kan deze unit in de nacht als optie ook als ruimte verwarming dienen en zorgen dat de ruimte vorstvrij

TRANSPORTSYSTEEM

Een belangrijke schakel tussen de diverse processen blijft het transport systeem. Vloertransporten, rollenbanen, kunststofband transport en niet te vergeten dwarstransporten. Ook het stapelen van de gespoten onderdelen is van belang en kan worden uitgevoerd in onze stapelaars.

Bij boven uw hoofd hangende transporten bestaan er ook diverse mogelijkheden. Monorail transport, kettingbaan transport en Power en free systemen. Bij buffer processen zijn er ook cassette wagen systemen.

Alles heeft tot doel om de flow in uw spuiterij goed en volledig te controleren.

De lay-out van een transportsysteem wordt door LTIBV in samenspraak met de klant ontworpen. En ook de fabricage en de montage worden onder ons beheer uitgevoerd. Ook de uitbreiding of toepassing van gebruikte monorail systemen is mogelijk.

De bediening kan variëren van een simpel handsysteem tot een geheel geautomatiseerde en computer gestuurde installatie met modem aansluiting voor hulp of storingsanalyse op afstand.

PROJECTEN

SPUITROBOT
IR DROGEN
BEVOCHTIGING
FOTOALBUM