GLAS
ALTIJD EEN STAP VERDER

Volg ons meest actuele nieuws op Linkedln!

GLAS

Glas is een product dat in zeer veel sectoren wordt toegepast. Maar ook worden er steeds meer eisen aan glas gesteld. Een gedeelte van deze eisen zijn met een coatings of print proces voor u op te lossen. Na een degelijk droogproces ontstaan de beste eigenschappen van de aangebrachte coating of print.

FLOWCOATEN

Flowcoat installaties horizontaal

In een doorloop-tunnel wordt via een nozzle het werkstuk zeer nauwkeurig benat. Dit is veelal een robot gestuurd proces. Na het flow coaten wordt afdruipende en overtollige verf opgevangen en terug gebracht naar de lakdrum of verrijdbaar reservoir. Uitdruipen vindt plaats in een afgeschermde ruimte.

Voor de kleinere aantallen of processen hebben wij een speciale hand flow coat tunnel waar met een zeer speciaal benattings systeem de beschermende of krasvaste laag wordt aangebracht. 

Flowcoat installaties verticaal

Een nieuwe toepassing is om de producten direct achter de bewerkingsstraat te voorzien van een kras vaste laag. Makor heeft hiervoor een volledige straat ontwikkeld 

 

ROLLERCOAT

Bij een volledig vlak product is de beste bewerking via een rollercoater. Via diverse rol methode wordt er een zeer dunne laag op uw product aangebracht. Zowel dekkend als transparante systemen, Luchtdrogend, hete lucht, Uv drogen of IR drogen.

PRINTING

Digitale printing

Een nieuwe wereld gaat er voor uw open een volledige digitale print op al uw producten. Dit speciale proces wordt graag door ons aan uw uitgelegd.

Zowel stagionair als doorlopend behoren tot de mogelijkheden