IR SCHUBOX
VOOR ALLE FORMATEN

Vlog ons meest actuele nieuws op Linkedln!

IR SCHUBOX

De “Schubox” droogcabine kan aangeschaft worden om de droogtijden tussen het opbrengen van de diverse laklagen te verkorten.

Tevens zorgt de Schubox ervoor dat alle laklagen die op 1 dag zijn aangebracht goed door gedroogd zijn. Hierdoor zijn de producten veel minder kwetsbaar in de afmontage.

In het verleden ging er bij het coaten van deze producten veel tijd verloren aan het tussendoor drogen voordat de volgende laag opgebracht kon worden. Sinds de ingebruikname van de “Schubox” heeft men deze droogtijd van uren kunnen terugbrengen tot maximaal 1 uur.

De Schubox uitvoering is er met en zonder deuren, afhankelijk van uw producten en afmetingen.

Voor de vlakke lijn technologie gebruikt Makor. waar wij een gerenommeerd dealer van zijn, ook deze panelen. In deze oven technologie gaat men uit dat de droogtijd vanaf 10 sec mogelijk is. Op deze manier is duidelijk te zien dat deze multifunctionele elementen breed inzetbaar zijn qua droogtijden. Wel altijd met 1 eigenschap: weinig gasverbruik.

De hoge output spaart veel energie uit ten opzichte van open vlam panelen.

Wij menen er goed aan te doen u te informeren. dat er een subsidieregeling geldt voor alle katalytische infrarood sneldroogsystemen.

MATERIALEN

Schubert Karalytische Infrarood Droogsystemen zijn toepasbaar in de volgende materialen