KUNSTSTOF
NAAR EEN HOGERE KWALITEIT

Vlog ons meest actuele nieuws op Linkedln!

KUNSTSTOF

Behandeling van kunststoffen hoe uit te voeren?

Graag nodigen wij u uit om met uw specifieke vraag ons uit te dagen. Ook hiervoer hebben wij specialistische partners om een totaal pakket voor u uit te kunnen voeren.

VOORBEHANDELING

De voorbehandeling van Kunststof vraagt een zeer specialistische aanpak. Graag vertellen wij u meer hoe u het oppervlakte geschikt maakt voor een coating.

SPUITCABINES

Ook hebben wij robot gestuurde cabines voor het optimaal aanbrengen van een coating op het kunststof oppervlakte. 2D of 3D scannen voor een optimale dekking op uw product. Voorzien van een snelkleur wissel station en pompenkamer. Volledig uitgevoerd met aan en afvoer transport systemen.

DROGEN

Schubert katalytische infrarood sneldroogsystemen

Dit revolutionaire droogsysteem heeft ertoe geleid dat zowel producten met een dekkende laklaag als producten met meerdere lagen blanke lak gelijktijdig de spuiterij kunnen verlaten. Er is een aanzienlijk snellere productie doorstroming verkregen, waardoor de investering in dit systeem binnen de kortste keren terugverdiend kan worden.

Behalve complete “Schubox” en Kit Cat sneldroogsystemen zijn ook losse infrarood stralingspanelen leverbaar die in bestaande droogruimten geInstalleerd kunnen worden en zo op een simpele en energiezuinige manier voor een versneld droogproces zorgen.

Een bijkomend voordeel is nog dat laklagen die via deze methode zijn gedroogd sneller en gemakkelijker schuurbaar zijn en sowieso minder geschuurd hoeven te worden.